NEXT PROJECT

  • CASTEL_GUERNSEY

    Our clients had a very clear vision of how their kitchen should look. As people who greatly enjoy socialising at home with friends and family, they wanted a space that would draw in their guests. Working closely with our clients, we developed a scheme that would be visually striking as well as fulfilling all the functional requirements for preparation, cooking and entertaining.

    An impressive matt white lacquered 5-metre island is the hub of the kitchen. Along one wall is a tall bank of units which house the appliances. Storage space is hidden by oak veneered doors finished with clear high gloss lacquer. On the opposite wall, and providing a stunning contrast of colours, are floating shelves and wall units with lift-up doors finished in high gloss mustard lacquer.